Taimetoidud valmivad Kihlepas

Kihlepa on Võilillefestivali kodu.
Eelmise kevade sain suuresti inspireeritud Mercedes Merimaast ja Kristi Lehtlast, kes olid juhendamas Taimeravikursuse päeva Kihlepas. 
Millise infohulgaga meid kostitas Mercedes oli aukartust tekitav. Küll tahaks ka nii palju teada. Aga igatahes olen ma nüüd täiesti "hapendamise usku" ja proovin igal võimalusel süüa midagi päris loodusest ja metsikut. Lisaks teadmisele sellest, kuidas taimseid toite valmistada, on vaja taimed ka ära tunda. Mis saab olla mõnusamat kevadisest jalutuskäigust metsa ,värskete põdrakanepi võrsete järgi:) või siis Põhjamaa spargli järgi, nagu Mercedes neid nimetab. Kas olete maitsnud pihlaka noori võrseid?! Suhu jääb tugev mandli maitse! Ja kuidas kevadeti lõhnavad karulaugu salud..mmmmm.... Juba ootan uut kevadet:) 
Mercedesega veedetud ennelõuna oli intensiivne ja olime kõik juba üpris näljased lõunaks. Lõunalaud kaeti
värviliste toitudega, mille koostisest ja tegemisest rääkis meile Kristi Lehtla. Naine, kes keedab kannikese õitest roosat siirupit!! Suure kogemusega praktik pakkus meile vesiheina pestot, mis oma värskuses maitses üllatavalt.

Eelmine
Kevad külvab esimesed õied ja ideejupi loodusrajast:)
Järgmine
Konnakontserdil